Activiteiten en Openingstijden

Openingstijden: elke dag vanaf 09.00 uur tot 19.00 uur. De speeltuin is toegankelijk voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Kom je knutselen op woensdag 13 april van 10-11 uur?

We gaan een mooi spandoek knutselen waarmee we de rookvrije speeltuin nog een keer extra onder de aandacht van de bezoekers brengen. Met textielstiften mag je je handje tekenen/versieren.

Met deze activiteit doen we als speeltuin stichting mee aan de Rookvrije Generatie Awards West-Brabant. We vinden de Rookvrije Generatie een belangrijk onderwerp om aandacht aan te besteden en hopen hiermee ook anderen weer te inspireren hiermee aan de slag te gaan.

Ouder Peuter activiteit 6 april

Let op! I.v.m. het slechte weer gaat de peuteractiviteit op 6 april niet door. Peuters en ouders zijn welkom bij de ouder-kinder activiteit van DIO in de gymzaal aan de Lambertusstraat 8.

Op 6 april zal buurtcoach Linda weer in de speeltuin zijn voor een nieuwe peuter activiteit. Is uw kindje tussen de 2 – 4 jaar en wil je graag wat leuks doen in de speeltuin? Linda verzint de leukste spelletjes!
Je bent welkom vanaf 09.30 – 11.00 uur. Aanmelden kan via:

buurtspoetcoachetten-leur@ssnb.nl of door te bellen naar Linda 06-20650830.
Je bent uiteraard ook welkom door gewoon naar de speeltuin te komen. Zien we je dan?

Carnavalsvakantie

In de carnavalsvakantie is de speeltuin elke dag open.
Let op, onze buren van Pannenkoekenhuis de Hoge Neer zijn tijdelijk gesloten. Vanaf 5 maart zijn zij weer open.
In de speeltuin staan diverse picknicktafels om aan te eten. Aan de zijkant van de kiosk is een toilet aanwezig voor bezoekers van de speeltuin.

Halloween tocht 30 oktober

Op 30 oktober is er een leuke Halloween tocht door wijk Hooghuis. Kom je ook griezelen? De tocht begint om 18.30 uur bij de speeltuin. Hier krijg je de route, snoepjes en een klein cadeautje. De route gaat langs de versierde huizen in wijk Hooghuis en onderweg kan je lekker griezelen en trick or treat spelen.

Klik hier voor alle informatie.