Vrijwilligers gezocht

Onze stichting is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De belangrijkste taak van de speeltuin is het behouden van de speeltuin voor alle kinderen van Etten-Leur en omgeving en we bestaan nu uit vier enthousiaste vrijwilligsters. We zijn dringend op zoek naar versterking!

Ben je op zoek naar:

  • Een leuke uitdaging
  • nuttige tijdsbesteding
  • vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen
  • heb je ervaring met het werven van donaties/sponsoren (geen must, wel heel welkom!

Dan zijn we op zoek naar jou!

Stichting Ontwikkeling Speeltuin De Hoge Neer draait op donaties en sponsoring. Daarmee kunnen we activiteiten organiseren en nieuwe speeltoestellen plaatsen of vervangen. Ook willen we de speeltuin graag zo inclusief mogelijk maken zodat alle kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen in de speeltuin.

We zoeken vrijwilligers die hier graag aan mee willen helpen. Als bestuur vergaderen we om de 6 weken, je bent dan zeker welkom om aan te sluiten. Hoewel we als stichting een voorzitter, secretaris en penningmeester moeten hebben, doen we alle zo veel mogelijk samen! Maar wil je hier niet aan vast zitten dan zijn we ook heel blij als je wilt helpen bij (een van) onze activiteiten. Met extra mensen kunnen we meer leuke dingen organiseren in de speeltuin!

Kom je ons helpen? Laat het ons weten!
Of neem contact op om eens een keertje kennis te maken onder het genot van een kopje koffie!
Mailen kan naar info@speeltuinhogeneer.nl

Een veilige speeltuin

Als stichting zorgen wij voor een veilige speeltuin. Speeltoestellen worden jaarlijks gekeurd en gerepareerd of vervangen als dat nodig is. Aar veiligheid gaat verder dan alleen de speeltoestellen.
Binnen de stichting werken we allemaal op vrijwillige basis. Dit gebeurt op goed vertrouwen naar elkaar maar omdat we wel met een kwetsbare groep te maken hebben (jonge kinderen), kiezen we om ook een stap verder te gaan.

Als je als vrijwilliger wilt komen helpen bindende stichting zijn we daar heel blij mee. Je mag altijd een keer aansluiten bij een vergadering om te luisteren zodat je weet wat we doen en wat jij zou kunnen/willen doen. Wil je ons definitief komen helpen dan hebben we een aantal regels opgesteld op het gebied van veiligheid:
– Ondertekenen van een gedragscode die voor de speeltuin stichting is opgesteld;
– Het aanvragen van een VOG verklaring (dit kunnen we als stichting gratis voor je regelen).

Op deze manier creƫren we een veilige plek voor alle kinderen in de speeltuin.