Vrijwilligers gezocht

Onze stichting is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De belangrijkste taak van de speeltuin is het behouden van de speeltuin voor alle kinderen van Etten-Leur en omgeving en we bestaan nu uit vier enthousiaste vrijwilligsters. We zijn dringend op zoek naar versterking!

Ben je op zoek naar:

  • Een leuke uitdaging
  • nuttige tijdsbesteding
  • vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen
  • heb je ervaring met het werven van donaties/sponsoren (geen must, wel heel welkom!

Dan zijn we op zoek naar jou!

Stichting Ontwikkeling Speeltuin De Hoge Neer draait op donaties en sponsoring. Daarmee kunnen we activiteiten organiseren en nieuwe speeltoestellen plaatsen of vervangen. Ook willen we de speeltuin graag zo inclusief mogelijk maken zodat alle kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen in de speeltuin.

We zoeken vrijwilligers die hier graag aan mee willen helpen. Als bestuur vergaderen we om de 6 weken, je bent dan zeker welkom om aan te sluiten. Hoewel we als stichting een voorzitter, secretaris en penningmeester moeten hebben, doen we alle zo veel mogelijk samen! Maar wil je hier niet aan vast zitten dan zijn we ook heel blij als je wilt helpen bij (een van) onze activiteiten. Met extra mensen kunnen we meer leuke dingen organiseren in de speeltuin!

Kom je ons helpen? Laat het ons weten!
Of neem contact op om eens een keertje kennis te maken onder het genot van een kopje koffie!
Mailen kan naar info@speeltuinhogeneer.nl of bel 06-50527943 (Anniek de Boer – voorzitter)