Het Bestuur

Speeltuin Hoge Neer is een speeltuin waarin iedereen welkom is. Ook is de speeltuin rolstoeltoegankelijk en elke dag geopend van 09:00 uur tot zonsondergang.

De Speeltuin valt onder het beheer van Stichting Ontwikkeling Speeltuin Hoge Neer en wordt bestuurd door enthousiaste vrijwilligers die regelmatig samen komen om de gang van zaken met betrekking tot de speeltuin te bespreken.

Iedereen binnen het bestuur heeft haar eigen takenpakket, maar uiteindelijk proberen wij er samen voor te zorgen dat de speeltuin een mooie, leuke en gezellige plek is en blijft voor iedereen die ons wil bezoeken.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers. Lijkt dat je leuk? Stuur dan een e-mail naar info@speeltuinhogeneer.nl.

Anniek de Boer – Herrebout

Samen met mijn dochter en zoon kan je mij vaak in de speeltuin vinden. Het is een heerlijke plek om te kunnen spelen en bijzonder om te hebben in Etten-Leur. Ik kom van oorsprong uit Zeeuws-Vlaanderen maar woon inmiddels alweer meer dan 10 jaar met veel plezier in Etten-Leur. Als voorzitter van de stichting hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om de speeltuin te behouden en nog leuker te maken! Wil je iets weten over de speeltuin of heb je een leuk idee, laat het me weten! Mail naar info@speeltuinhogeneer.nl

Kirsten van Poppel – Lassauw

Een geweldige plek voor jong en oud en daarom ga ik met mijn gezin graag naar deze speeltuin. Al 3 jaar is Etten-Leur mijn thuis en vinden mijn 3 kinderen (en ik) het geweldig dat er zo’n leuke en grote speeltuin in onze wijk te vinden is. Ik vind het ontzettend leuk om de Stichting te helpen en ervoor te zorgen dat iedereen nog vele jaren van deze leuke speeltuin kan en mag genieten. Tot gauw in de speeltuin!