Sponsoren

Speeltuin Hoge Neer kan enkel bestaan door onze sponsoren. Dit kunnen bedrijven, organisaties of particulieren zijn die de speeltuin een warm hart toedragen of in de vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op één of andere manier willen helpen.

Het bestuur is altijd op zoek naar extra sponsoren om de speeltuin altijd gevuld te houden met leuke speeltoestellen voor alle leeftijden. Het zou je namelijk verbazen wat een klein en zelfs een groot speeltoestel kost! Enkel voor het onderhoud en het tijdig kunnen vernieuwen van de huidige speeltoestellen is er jaarlijks €12.000 nodig. Daar het bestuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers probeert zij constant samenwerkingsverbanden aan te gaan om de algehele betrokkenheid bij de speeltuin te vergroten.

Wilt u graag een steentje bijdragen?

Dat kan zeker! Zoals hierboven vermeld zijn wij altijd op zoek naar extra sponsoren om het behoud en voortbestaan van de speeltuin te kunnen garanderen. Met het sponsoren van de speeltuin levert u een maatschappelijk bijdrage aan een belangrijk onderdeel van het leven van de kinderen van Etten-Leur; namelijk het letterlijk kind kunnen zijn en vrijuit kunnen spelen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes!

Wij bieden sponsoren verschillende pakketten zodat er eigenlijk voor iedere particulier, (klein) bedrijf of grote international wel een mogelijkheid is om een steentje bij te dragen. Onder de vier opties staat een contactformulier, vul dit in als u interesse heeft om sponsor te worden, of als u meer informatie wilt hebben over de sponsormogelijkheden.

Club van 50

Heeft u kinderen of draagt u onze mooie speeltuin een warm hart toe? Sluit u dan aan bij de ‘Club van de 50’! De speeltuin blijft dan voor iedereen in de omgeving gratis toegankelijk en het geeft u een fijn gevoel om hier aan bij te dragen. Natuurlijk bent u door uw donatie gevrijwaard van eventuele bijdrages voor het Lentefeest en andere evenementen (los van evenementen waar externe partijen aan verbonden zijn).

 • Uw jaarlijkse bijdrage is €50,- en u kunt elk jaar zelf beslissen of u doorgaat met het steunen van onze speeltuin
 • Indien gewenst krijgt u hiervoor een vermelding op onze website en wordt u benoemd als ‘Vriend van de Speeltuin’

Club van 200

U bent een (kleine) ondernemer met het hart op de goede plek en ziet onze mooie speeltuin als de plek om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen en/of vergroten. Dan is de ‘Club van 200’ iets voor u! U bindt zich voor minimaal 3 jaar aan de speeltuin en door jaarlijks een mooie bijdrage te leveren vergroot u uw bekendheid in Etten-Leur bij alle bezoekers van onze speeltuin.

 • Uw jaarlijkse bijdrage is €200,-
 • Als tegenprestatie plaatsen wij uw logo en/of naam op een helft van één van onze sponsorborden aan de rand van de speeltuin. Zoals u hiernaast kunt zien zijn deze borden zowel vanuit de speeltuin als het terras goed zichtbaar
 • Vrijstelling voor bijdrages aan het Lentefeest en andere evenementen
 • Indien gewenst plaatsen wij uw naam op onze website en op het ‘Vrienden van de Speeltuin’-bord wat komt te hangen op een zichtbare plek in de kiosk midden in de speeltuin

Hoge Neertjes

Als ondernemer draagt u natuurlijk graag bij aan een leuke, gezellige, veilige plek! Een plek waar kinderen elke dag terecht kunnen om lekker samen te spelen, te leren van elkaar en spelenderwijs ontdekken wat ze allemaal kunnen. Maar hier wilt u natuurlijk, naast het vergroten van de naamsbekendheid, ook iets voor terug!

 • Uw jaarlijkse bijdrage is €450 (voor minimaal 3 jaar)
 • Wij plaatsen uw logo en/of naam op één van onze sponsorborden aan de rand van onze speeltuin. Deze borden zijn zowel vanuit de speeltuin als het terras goed zichtbaar
 • Vrijstelling voor bijdrages aan het Lentefeest en andere evenementen
 • Uw logo en/of naam komt op onze website en het ‘Vrienden van de Speeltuin’-bord in de kiosk in de speeltuin
 • 4x per jaar krijgt u een ‘shout-out’ op onze sociale media (Facebook, Instagram), de content hiervan wordt in overleg geplaatst

Adopteer een speeltoestel

Kiest u liever voor iets tastbaars? Adopteer dan een speeltoestel uit onze speeltuin. U kunt kiezen uit onderstaande speeltoestellen en samen bespreken we dan in welke termijnen er afgelost wordt. Onderstaande prijzen geven u meteen een beeld van de kosten die komen kijken bij het onderhoud en vernieuwen van de speeltuin.

 • Speelpaneel ‘Puzzel’ á €540,-
 • 3-delig Duikelrek á €650,-
 • Speelpaneel ‘Flipperspel’ á €825,-
 • Klimtoestel met klimwand á €2350,-
 • Airtrampoline á €3000,-
 • Familieschommel á €8000,-

Naast de speeltoestellen kunt u ook fruitbomen doneren of kiezen voor een eenmalige financiële bijdrage op de rekening van de stichting (NL 87 RABO 0305005774, Stg. Ontw. Speeltuin de Hoge Neer).

 • Fruitboompakket ‘4 appelbomen’ á €100,- (€25,- per stuk)
 • Fruitboompakket ‘4 perenbomen’ á €100,- (€25,- per stuk)

Draag uw steentje bij, neem contact met ons op!