Sportdag Mabuhay

Zaterdag 24 juli organiseert Mabuhay Self-Defense een superleuke sportmiddag in de speeltuin.
Heb jij ook zin om te leren hoe je een ninja moet zijn op het ninja parkoer? Wil je mee doen met boksen, kids bootcamp, Krav Maga of kickboksen? Kom dan van 13.00 tot 16.00 uur naar de speeltuin!
Het ninja parkoer is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. De andere activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Deelname

Deelname aan de sportdag kost € 4,- per kind en de gehele opbrengst van deze dag is voor de speeltuin stichting. Met het geld willen we de speeltuin graag beter toegankelijk maken voor kinderen met een handicap. Zo kunnen er straks nog meer kinderen genieten van de speeltuin!

Kan je deze middag niet komen maar wil je toch helpen om de speeltuin inclusiever te maken voor alle kinderen?
Je kunt een donatie doen via onze whydonate pagina of scan de QR- code hieronder.

Corona

Om dit evenement te mogen organiseren moeten we ons uiteraard aan de geldende maatregelen houden. We vragen dan ook aan de ouders van de deelnemende kinderen om plaats te nemen op het terras bij onze buren (Pannenkoekenhuis De Hoge Neer Etten-Leur) of aan de picknick tafels en niet bij de activiteiten zelf te blijven staan. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand die bij evenementen geldt ook waarborgen en blijft het voor iedereen leuk en veilig!

De speeltuin is niet gesloten voor niet-deelnemers maar uiteraard wordt ook aan de overige bezoekers gevraagd om zich aan de maatregelen te houden.