Activiteiten en Openingstijden

Openingstijden: elke dag vanaf 09.00 uur tot 19.00 uur. De speeltuin is toegankelijk voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Halloween tocht 30 oktober

Op 30 oktober is er een leuke Halloween tocht door wijk Hooghuis. Kom je ook griezelen? De tocht begint om 18.30 uur bij de speeltuin. Hier krijg je de route, snoepjes en een klein cadeautje. De route gaat langs de versierde huizen in wijk Hooghuis en onderweg kan je lekker griezelen en trick or treat spelen.

Klik hier voor alle informatie.

Buurtsportcoaches peuter ochtenden

Woensdag 13 oktober organiseert buurtsportcoach Linda een leuke peuter activiteit in de speeltuin. Kom je ook? Alle kindjes van 1 tot 4 zijn welkom om lekker te komen bewegen en spelen vanaf 11.30 uur.
Je kunt je aanmelden via buurtsportcoachetten-leur@ssnb.nl of bellen met Linda (06-20650830). Maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom.

Heb je 13 oktober gemist? Hou onze social media in de gaten. In november gaat Linda nog een leuke peuter activiteit in de speeltuin organiseren!

Opening Nieuw Speeltoestel 3 juli

Op zaterdag 3 juli om 13.00 uur hebben we de officiƫle opening van ons nieuwe speeltoestel IXO! Jeugdburgemeester Danu Acs en wethouder Kees van Aert zullen daarbij aanwezig zijn. Komen jullie ook allemaal spelen?

Omdat het restaurant naast de speeltuin helaas gesloten is zoeken we nog een ondernemer die aan onze bezoekers deze dag drinks & bites wil verkopen! Heb jij interesse? Bel of mail ons dan zsm!


Buitenspeeldag 2021

Woensdag 9 juni is het Nationale Buitenspeeldag, georganiseerd door Jantje Beton en Nickelodeon. Omdat we nog geen groot evenement kunnen organiseren doen we als speeltuin mee aan de Poster Walk. Op elke poster staat een leuke activiteit.

De posters hangen in en rond de wijk om de speeltuin. Op onderstaande plattegrond kan je ze allemaal vinden! Begin bij het hek van de speeltuin, loop de route en eindig in de speeltuin voor een lekker gratis glaasje limonade en een kleurplaat. En uiteraard kan je daarna nog lekker blijven spelen in de speeltuin!

Koningsdag

Helaas kunnen we nog niets organiseren in de speeltuin maar we zijn wel open. Kom lekker even buiten spelen in ons kasteel en voel je een echte koning of koningin!

Kom lekker spelen tijdens Koningsdag!