Activiteiten en Openingstijden

Openingstijden: elke dag vanaf 09.00 uur tot zonsondergang.

Opening Nieuw Speeltoestel 3 juli

Op zaterdag 3 juli om 13.00 uur hebben we de officiƫle opening van ons nieuwe speeltoestel IXO! Jeugdburgemeester Danu Acs en wethouder Kees van Aert zullen daarbij aanwezig zijn. Komen jullie ook allemaal spelen?

Omdat het restaurant naast de speeltuin helaas gesloten is zoeken we nog een ondernemer die aan onze bezoekers deze dag drinks & bites wil verkopen! Heb jij interesse? Bel of mail ons dan zsm!


Buitenspeeldag 2021

Woensdag 9 juni is het Nationale Buitenspeeldag, georganiseerd door Jantje Beton en Nickelodeon. Omdat we nog geen groot evenement kunnen organiseren doen we als speeltuin mee aan de Poster Walk. Op elke poster staat een leuke activiteit.

De posters hangen in en rond de wijk om de speeltuin. Op onderstaande plattegrond kan je ze allemaal vinden! Begin bij het hek van de speeltuin, loop de route en eindig in de speeltuin voor een lekker gratis glaasje limonade en een kleurplaat. En uiteraard kan je daarna nog lekker blijven spelen in de speeltuin!

Koningsdag

Helaas kunnen we nog niets organiseren in de speeltuin maar we zijn wel open. Kom lekker even buiten spelen in ons kasteel en voel je een echte koning of koningin!

Kom lekker spelen tijdens Koningsdag!