Donatie actie Speeltoestel

Dit wordt ons nieuwste speeltoestel!


Update 18 april 2021 – Met dank aan alle geweldige donaties en een sponsor hebben we het gehele bedrag van
€ 6.000,- in record tijd binnen gehaald. Daar zijn we ontzettend blij mee en we zijn al druk aan de slag om het speeltoestel nog voor de zomer in de speeltuin te laten plaatsen. Volg ons op Instagram en Facebook voor updates.

————————————————————————————————————————————————————————————

Een lekker groot klimtoestel voor de wat oudere kinderen om lekker in de klimmen en klauteren. Het doel is om deze in de zomer 2021 te laten plaatsen.

De totale kosten voor het aankopen en plaatsen van dit mooie speeltoestel zijn zo’n € 16.000,-! Zoals je misschien wel weet zijn we als stichting volledig afhankelijk van donaties en sponsoren om de speeltuin te laten draaien.

Vanuit het Rabobank Coöperatiefonds hebben we een prachtig bedrag gekregen a € 10.000,- voor het plaatsen van een nieuw speeltoestel. We zijn dus al direct een heel eind op weg! Ook de leverancier, Proludic, wil ons helpen met een donatie van € 500,-.

Why donate actie

Om het toestel te kunnen laten plaatsen hebben we dus nog zo’n € 6.000,- nodig. En daarom zijn we een crowdfunding actie begonnen. We hopen dat heel Etten-Leur net zo enthousiast is over de speeltuin en het nieuwe speeltoestel en dat we samen voor de plaatsing kunnen zorgen.
We zijn blij met elke donatie, groot of klein, alle beetjes helpen!