Het Bestuur

Speeltuin Hoge Neer is een speeltuin waarin iedereen welkom is. Ook is de speeltuin rolstoeltoegankelijk en elke dag geopend van 09:00 uur tot zonsondergang. Dit gebeurt in samenwerking met De Hoge Neer.

De Speeltuin valt onder het beheer van Stichting Ontwikkeling Speeltuin Hoge Neer en wordt bestuurd door enthousiaste vrijwilligers die regelmatig samen komen om de gang van zaken met betrekking tot de speeltuin te bespreken.

Ook zijn wij steeds op zoek naar sponsoren en organisaties of particulieren die graag iets zouden bijdragen aan de speeltuin. Aangezien het onderhoud, en indien nodig het vervangen, van speeltoestellen tot onze kerntaken behoort zijn sponsoren voor de stichting erg belangrijk.

Iedereen binnen het bestuur heeft haar eigen takenpakket, maar uiteindelijk proberen wij er samen voor te zorgen dat de speeltuin een mooie, leuke en gezellige plek is en blijft voor iedereen die ons wil bezoeken.

Even voorstellen!

Voorzitter

Angela Zielhorst

Ik woon al m’n hele leven in Etten-Leur. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in een ziekenhuis en houd ik van lekker eten en drinken en op vakantie gaan (wie niet? :)). Dit doe ik dan samen met mijn man en 2 kleine dochters.
Begin 2018 heb ik me bij de stichting aangesloten, inmiddels in de rol van voorzitter. Dat doe ik met veel plezier, ik zet me graag in voor dit kleine -maar oh zo belangrijke- deel van Etten-Leur. Wanneer ik door de speeltuin loop en al die blije gezichtjes van kinderen, en ontspannen gezichten van ouders zie, voel ik me trots! Daar doen we het voor!

Bestuursleden

Bjorn Santbergen

Mijn naam is Bjorn Santbergen. Geboren en getogen in het mooie Etten-Leur, maar sinds kort woonachtig in Breda. Hier heb ik ook mijn eigen onderneming en ben ik werkzaam in de cateringbranche. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bij mijn vriendin, vrienden en familie, speel ik spelletjes, sta in de keuken of ben ik andere leuke dingen aan het doen. Sinds september 2018 ben ik als bestuurslid betrokken bij de stichting. Ik heb zelf geen kinderen, maar gun de kinderen van Etten-Leur natuurlijk wel een leuke, veilige plek om lekker te kunnen spelen.

Anniek de Boer – Herrebout

Mijn naam is Anniek de Boer – Herrebout. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. We zijn daarom vaak in de speeltuin te vinden zijn. Ik kom van oorsprong uit Zeeuws-Vlaanderen maar woon inmiddels alweer 9 jaar met veel plezier in Etten-Leur. Als vrijwilliger in het bestuur van de stichting hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om de speeltuin nog leuker en gezelliger voor iedereen te maken!