Het Bestuur

Speeltuin Hoge Neer is een speeltuin waarin iedereen welkom is. Ook is de speeltuin rolstoeltoegankelijk en elke dag geopend van 09:00 uur tot zonsondergang.

De Speeltuin valt onder het beheer van Stichting Ontwikkeling Speeltuin Hoge Neer en wordt bestuurd door enthousiaste vrijwilligers die regelmatig samen komen om de gang van zaken met betrekking tot de speeltuin te bespreken.

Iedereen binnen het bestuur heeft haar eigen takenpakket, maar uiteindelijk proberen wij er samen voor te zorgen dat de speeltuin een mooie, leuke en gezellige plek is en blijft voor iedereen die ons wil bezoeken.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt dat je leuk? Stuur dan een e-mail naar info@speeltuinhogeneer.nl.

Even voorstellen!

Voorzitter

Anniek de Boer

Samen met mijn dochter en zoon ben ik vaak in de speeltuin te vinden. Het is een heerlijke plek om te kunnen spelen en bijzonder om te hebben in Etten-Leur. Ik kom van oorsprong uit Zeeuws-Vlaanderen maar woon inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier in Etten-Leur. Als vrijwilliger in het bestuur van de speeltuin hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om de speeltuin te behouden en nog leuker te maken voor alle kinderen uit Etten-Leur en omgeving.

Bestuursleden

Vanessa van Lier

tekst

Kirsten van Poppel

tekst